Fidesz: Czeglédy Csaba és “bandája” mindent megtesz

Megosztom

A Fidesz szerint Czeglédy Csaba és “bandája” mindent megtesz, hogy lassítsa és gátolja az igazságszolgáltatást és a bírósági eljárást.

    Budai Gyula szerdán az MTI-hez eljuttatott videonyilatkozatában felidézte: Gyurcsány Ferenc adócsaló ügyvédjét, Czeglédy Csabát kétszer már elítélte a bíróság adócsalásért. Czeglédy Csabának most újra bíróság elé kell állnia, mivel a vád szerint diákszövetkezeteken keresztül szivattyúzta ki a pénzt, kihasználva és megkárosítva ezzel a jóhiszemű diákokat.
    A kormánypárti politikus rámutatott: az eltűnt hatmilliárd forintról a mai napig nem lehet tudni, hogy hova került. Az sem zárható ki, hogy a DK és az MSZP pártkasszájába vándoroltak ezek a pénzek – jegyezte meg.
    Hozzátette: kedd óta az is nyilvánvalóvá vált, hogy Czeglédy Csaba és bandája mindent megtesz annak érdekében, hogy lassítsa és gátolja az igazságszolgáltatást és a bírósági eljárást.
    Ezt bizonyítja az is, hogy kedden sem tartottak érdemi tárgyalást, mert egyetlen vádlott sem jelent meg. Eközben Czeglédy Csaba – Facebook bejegyzésének tanúsága szerint – “kedélyesen futóedzést tartott”. Ez is mutatja a gátlástalanságát – mondta Budai Gyula
    A fideszes politikus szerint sokat mondó az is, hogy Gyurcsány Ferenc továbbra is kiáll az adócsaló ügyvédje, Czeglédy Csaba mellett. Ezt bizonyítja, az is, hogy a szombathelyi választókerületben jelöltként fogják indítani Czeglédyt – mutatott rá.

Közélet

Kormányváltás Magyarország Politikai és közéleti hírmagazin

  • Még sem az lesz, mint amit ígértek
    by szerkeszto on 2024.04.23. at 11:53

    Csaknem 8000 négyzetméter nagyságú új szakrendelő, 5600 négyzetméteres piac, valamint 5300 négyzetméternyi városháza, ezen kívül mélygarázs, közösségi tér és nem The post Még sem az lesz, mint amit ígértek appeared first on Kormányváltás Magyarország.


Megosztom

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .