Legördült az első Bubi

Megosztom

Bemutatták az új MOL Bubi biciklik prototípusát egy közös gyárlátogatás alkalmával a Csepel Zrt. üzemében.

Idén tavaszra a kerékpárok mellett a komplett szolgáltatás is megújul, pár hónap múlva egy modernebb, fenntartható közbringarendszert használhatnak a fővárosban közlekedők.

Február 17-én egy közös gyárlátogatáson vett részt Karácsony Gergely Budapest főpolgármestere és Walter Katalin a BKK vezérigazgatója, illetve Szollár Domokos, a MOL-csoport kabinetfőnöke. Az esemény házigazdája a Csepel Kerékpárgyártó és Forgalmazó Zrt. volt, apropóját pedig az adta, hogy elkészült a megújult MOL Bubi kerékpárok első példánya. A gyárlátogatás résztvevői nyeregbe pattanva szerezték meg első benyomásaikat az új bringával kapcsolatban:

  • a bicikli 3,1 kg-mal könnyebb mint elődei,
  • defekttűrő, fújt gumikkal van felszerelve, ami könnyebb és gyorsabb haladást biztosít,
  • az egyszerűbb használatot biztosító okoslakat és egy praktikus mobiltartó is lesz a bringán.

Az új kerékpárokból összesen 1200 darabot szerelnek össze Csepelen, emellett felhasználóbarát, új weboldal és applikáció is készül, amellyel egyszerűen és gyorsan lehet intézni a biciklik bérlését.

„Az egyik legfontosabb felhasználói elvárás az volt az új biciklivel kapcsolatban, hogy könnyebben lehessen tekerni” – mondta Walter Katalin a gyárlátogatáson. A BKK vezérigazgatója szerint az új kerékpárral tényleg könnyebb haladni, ami remélhetőleg sok új felhasználót fog meggyőzni arról, hogy érdemes kipróbálni a megújult rendszert.

A látogatás résztvevői nemcsak az új MOL Bubi bicikli prototípusát ismerhették meg, hanem Klimon Péter, a bicikliket gyártó Csepel Zrt. vezérigazgatója bemutatta az összeszerelés teljes folyamatát is, ami garantálja, hogy a következő öt évben minőségi kerékpárokat használhassanak a budapestiek.

A fővárosban közlekedők 2021 tavaszától maguk is kipróbálhatják a modern kerékpárokat és megtapasztalhatják a MOL Bubi újításait.

Budapesti Közlekedési Központ

Csepel Magazinja

Csepeli magazin XXI. kerület Csepel közéleti magazinja

  • Angolozz.hu
    by csepel on 2024.04.17. at 15:39

    Az angolozz.hu tulajdonosát és vezető fejlesztőjét, Molnár Bertalant kérdeztük arról, hogy miért érdemes az online nyelvtanulás felé fordulniuk azoknak, akik The post Angolozz.hu appeared first on Csepeli magazin XXI. kerület.


Megosztom

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .