házikedvenc járörszolgálat

Házi kedvencek járőrszolgálata a II. kerületben

Az állattartók és elsősorban a kutyatulajdonosok előre rettegnek a szilveszter éjjeli hangos robbantásoktól. Ilyenkor sok kutya menekül el félelmében lakóhelyétől messzire.

A II. kerület a Világot Nekik Alapítvány és az Országos Munkakutya SE bevonásával szilveszterkor és az újév első napjain felállítja a házi kedvencek járőrszolgálatát.

Hirdetés

Rovarirtás kártevő mentesítés Budapest és Pest megye területén

A házi kedvencek járőrszolgálata ezen időszak alatt gépjárművel járja a kerületet, valamint december 31 és január 2 között telefonos ügyeletet tart, ahol fogadja a bejelentéseket az elkóborolt állatokról, majd begyűjtik őket,és segítenek visszajuttatnia kedvenceket tulajdonosaiknak, valamint szükség esetén állatorvosi kezelést biztosítanak, legvégső esetben állatpanzióban, állatmenhelyen helyezik el a megtalált állatokat.

A házi kedvencek járőrszolgálata 2020. december 31-én 14 órától 20 óráig, 2021. január 1-én 4 órától 22 óráig, majd 2021. január 2. 5 órától 22 óráig járja a II. kerület utcáit.

December 31-e és január 2-a között a járőrautó, illetve a telefonos diszpécserszolgálat a +36303722007 és +36208028221 telefonszámokon érhető el, ezen elérhetőségeken jelenthetik, ha házi kedvencük elveszett, vagy kóborló állatot látnak.

A járőrszolgálat természetesen rendelkezik chipolvasóval, és mindent elkövetnek annak érdekében – ha a tulajdonos ismert vagy kiléte rövid idő alatt megállapítható -, hogy a megtalált kedvenceket közvetlenül a tulajdonoshoz juttassák vissza.

Bízunk abban, hogy idén a kerületi kutyusok és cicák békésen töltik a szilvesztert és gazdáikkal együtt az otthonaikban köszöntik az új évet. De, ha mégsem így történne, a II. kerületben mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrettent állatok mihamarabb visszakerüljenek otthonaikba.

 

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .