Higgyem, vagy ne higgyem?

A Péter

Hagy ne dobjam már fel magam örömömben, hogy Merkely professzor meggyógyult a Covid 19 nyújtotta betegségből, amikor mellette egy interjúban megemlíti, hogy a másfél milliós fertőzöttség Magyarországon kevés a nyájimmunitáshoz.

Hirdetés

Rovarirtás Budapest

Miért? Arra törekszik a kormány? Tán lehetséges, ha arra gondolok, hogy gyakorlatilag a vállalkozások és cégek vezetői, átvették a tesztelés, illetve az ellenőrzést a munkavállalóik felett.

Ez meglátásom szerint nem más, mint “elengedjük a dolgot, lesz ami lesz”. Orbán Viktor tavasszal büszkén, és nyáron kiemelten büszkén állította, hogy úgy felkészültünk októberre, hogy nosza!

Nos látható az eredmény. Gyárilag nem írom, hogy végeredmény, mert még nincs vége és érzésem szerint – nem súgott senki – a fekete leves még most jön. A kormány meglátásom szerint bedobta a törölközőt és az un. nyájimmunitásra hajt.

Merkely professzortól idézve:

“Becslések szerint eddig másfél millióan fertőződtek meg Magyarországon, ami még nem elegendő a nyájimmunitás kialakulásához.”

A nem elegendő szó annyit takar, hogy még kevés. Tévednék? Kedvelt kardiológusunk nem régen gyógyult fel családjával együtt a vírus nehézségeiből és örömmel jelenti, már újra a betegei között van.

Ennek én nem örülök. Oka, roppant egyszerű. Nem hinném, hogy emberileg másból lenne összerakva, mint mondjuk a magyar kosárlabda csapat, kinek tagjai közül többen visszafertőződtek.

Arra, hogy nem volt beteg, csak PR. fogás az egész, nem is merek gondolni.A vírust elkapó mezei állampolgároknál nem 10 nap, annál több a lappangási idő, nem beszélve a felgyógyulás nehézkes és embert próbáló heteiről.

Erre Merkely visszamegy a betegei közé.

Ja! Mikor is lett beteg a professzor? Facebook posztja szerint november 19-én történt a megvilágosodás. Karanténből üzente, elkapta. A hét elején. A hét eleje 16-a volt. 🙂

🗣💻Mai napon megtartottuk a Semmelweis Egyetem Rektori fórumját, ahol hallgatóinknak is volt lehetősége kérdezni…

Közzétette: Dr. Merkely Béla – 2020. november 19., csütörtök

Nos nem tisztem senki igazmondásában kételkedni, de a számtan számomra még érthető. 27-e éjszaka 1 óra van. De Ő már újra a betegek között. Most. A többit rátok bízom.

A tévedés jogát, fenntartom és amire gondolok azt megtartom magamnak.

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .