Közlekedési rend a temetőkhöz induló járatokon az október 23-i hosszú hétvégén

 A temetői közlekedést a korábbi évek gyakorlatának megfelelően 2020-ban is sűrített járatokkal, nagyobb kapacitású járművekkel, illetve rendkívüli járatokkal segíti a BKK. Már az október 23-i hosszú hétvégén is számos sírkertet érintő járaton nagyobb befogadóképességű járművek közlekednek.

Hirdetés

Rovarirtás kártevő mentesítés Budapest

Az Új köztemető kedvezőbb megközelítése érdekében 2020. október 23-tól, péntektől a 37-es villamos minden nap napközben a temetőig jár, továbbá a temetőt érintő autóbuszvonalakon nagyobb kapacitást biztosító csuklós autóbuszok közlekednek.

A sírkertek kedvezőbb megközelítése érdekében már a Halottak napját megelőző 2 munkanapon, október 29-én és 30-án, csütörtökön és pénteken napközben egyes vonalakon nagyobb kapacitást biztosít a BKK. Október 31-én és november 1-jén, szombaton és vasárnap a temetőket érintő vonalakon nagyobb kapacitású járművek közlekednek sűrűbb követési idővel, illetve rendkívüli temetői járatok is segítik a temetőkbe igyekvő utasokat. A temetői közlekedési rend részleteit az október 29 – november 1. időszakra vonatkozóan BKK a hamarosan ismerteti.

Budapesti Közlekedési Központ

 

Címlapfotó: Oláh József

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .