Szilánkok

Gratulálok!

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
5 1 vote
Article Rating
A Péter

Müller Cecília   állami elismerést kapott augusztusban. Előtte júniusbanKeresztény Értelmiségiek Szövetségétől.  Tegyük félre a tréfát. (Kénytelen vagyok) Gyakorlatilag a vírus hazánkban még nem élte meg a 12. hónapos életét. Tehát Cecília munkája sem élte meg az első éves születésnapját, de már két elismerés – a munkájáért – lapul  a zsebében.  (hozzáteszem, azért az egészségügyben nála kisebb “rendfokozatban” lévő és mégis szakmai hivatásukat a magánéletüknek felülrendelő egészségügyi dolgozók negyed ennyi elismerést sem kapnak)

Hirdetés

Kormányváltás Magyarország Politikai és közéleti magazin

 • A DK a Momentumból igazolt agrárpolitikust
  by kormanyvaltas on 2020.11.22. at 12:26

   A Demokratikus Koalíció (DK) agrárkabinetjét a jövőben a Momentumból kilépő Benedek Szilveszter, Veszprém megyei képviselő vezeti majd – jelentette be Gyurcsány Ferenc, az ellenzéki párt elnöke vasárnap, a Facebookon közvetített sajtótájékoztatón.     A DK vezetője úgy fogalmazott, az elmúlt időszakban azzal a céllal érkeztek új politikusok a pártjához, hogy jobban értsék The post A DK a Momentumból igazolt agrárpolitikust appeared first on Kormányváltás Magyarország.

Félreértés ne essék, tudása elismert (bár ez a kommunikációs képességében nem mutatkozik meg) a vírus valóban létezik (az azzal kapcsolatos védekezésben “Nyunyóka” még orvosi tudást igénylő megnyilvánulás nem történt részéről). Tehát. Kérdem én? A szakmában, mint szakápoló, nővér, orvos és bárki – Kásleren kívül – miért nem kap nagyobb publicitást, mint mondjuk a két rendőroszlop között elaprózódó Cecília?)
És, most nagyon ganyé leszek: mikor ad rá a stylist-je egy olyan ruhát, ami nem hasonlít sem melegítőre, sem sötétítő függönyre, sem semmi olyanra, ami nem hasonlít egy egészségügyben tevékenykedő orvosra. (Persze ilyenkor nem a nyakába akasztott sztetoszkópra gondolok) Ha már elismerik. Gondolom anyagilag is. Azért, az érdekelne, hogy mindezt mennyiért.

Ezt is olvassa el!
Higgyem, vagy ne higgyem?

A Péter Hagy ne dobjam már fel magam örömömben, hogy Merkely professzor meggyógyult a Covid 19 nyújtotta betegségből, amikor mellette Érdekel

5 1 vote
Article Rating

Hozzászólások

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments