Kásler dupla hullazsákot javasol

A koronavírusos elhunytak biztonságos szállítása érdekében most is dupla hullazsák alkalmazását javasolja az emberi erőforrások minisztere a kórházaknak – ez derül ki abból az október 12-én kiadott egyedi utasításból, amelyet Kásler Miklós EMMI-miniszter küldött a kórházaknak.

Magyar temetkezés Magyarország első kegyeleti portálja. Alapító: Arold Péter 2004

  • A középkori és kora újkori Kecskemét egyik legrégibb temetőjére leltek a település belvárosában
    by kegyelettel on 2024.03.27. at 09:21

    A középkori és kora újkori Kecskemét egyik legrégibb temetőjére leltek a régészek a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem kecskeméti Kodály Zoltán Zenepedagógiai Intézetének felújításához kapcsolódó munkák újabb szakaszának megkezdésekor – közölte Fazekas András Kristóf régész az MTI-vel.     A Kecskeméti Katona József Múzeum régész muzeológusa felidézte: a ferencesek az 1640-es években kapták The post A középkori és kora újkori Kecskemét egyik legrégibb temetőjére leltek a település belvárosában appeared first on Magyar temetkezés.

]

A járvány kezelésével kapcsolatos tudnivalókat tartalmazó dokumentumban szerepel az egészségügyi szakmai kollégium patológia tagozata által összeállított eljárásrend is. Ez alapján:

“a koronavírus fertőzésben elhunytat dupla exit zsákba szükséges tenni, a külső zsák felületét fertőtleníteni majd jelöléssel kell ellátni. Ez az osztályos ápoló feladata, amely során az egyszer használatos védőkesztyű, vízlepergető védőköpeny és minimálisan FFP2 maszk használata szükséges.”

írja az atv.hu

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .