A CRAZY5K idén 44.000-nél is több résztvevőre számít

A CRAZY5K idén 44.000-nél is több résztvevőre számít

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Elindult a nevezés a CRAZY5K idei tavaszi eseményeire. Az érdeklődők tavaly óta már két távon is kipróbálhatják magukat: a kihagyhatatlan felfújható akadályok mellett a CRAZY5K távja 5 km, míg a CRAZY5K Sprint 2 km futást tartogat a nevezők számára.

Így mindenki megtalálja a neki tetsző alternatívát. Az országos rendezvénysorozat évente több, mint 44.000 résztvevőt mozgat meg és idén is nagy érdeklődésre lehet számítani.

A CRAZY5K felfújható akadályfutás hazánkban 2017-ben indult hódító útjára és azóta is évről-évre növekvő érdeklődés övezi a felfújható akadályokkal tarkított futamot. A pálya úgy van kialakítva, hogy a futás és a 10 akadály tökéletes egyensúlyt alkossanak egymással, a jókedv ennek köszönhetően garantált. Idén két új akadállyal várják a szervezők a részvevőket, amik a visszatérő versenyzők számára is újdonságot jelentenek majd.

Tavaly új versenyszámmal bővült a rendezvénysorozat, a CRAZY5K Sprint tökéletes azoknak, akik a sport szórakoztató, könnyed válfaját részesítik előnyben, ugyanis különösebb felkészülés nélkül teljesíthető minden korosztály számára. Itt a 200 méteres egybefüggő felfújható akadálypálya után következik a 2 km futás, és idén a befutóérem átvétele előtt egy meglepetés akadály várja az indulókat.

Jó hírünk van azok számára, akik csapatban szeretnék magukat kipróbálni, ugyanis ők az előnevezés során mindkét távon csoportos kedvezménnyel nevezhetnek. Megéri szólni a családtagoknak, barátoknak, kollégáknak, a kedvező ár mellett csapatépítő hatás sem fog elmaradni.

Nevezni a https://www.crazy5k.com/hu és https://crazy5k-sprint.com/ oldalakon lehet.

További információ a https://www.facebook.com/crazy5k/ oldalon található.

Hozzászólások