Fucsovics Márton

Fucsovics Márton saját bevallása szerint négy győzelmét követően csütörtökre “elfogyott kicsit” az 1,465 millió dollár (433 millió forint) összdíjazású dohai keménypályás tenisztornán, amelynek negyeddöntőjében két sima szettben (6:2, 6:0) kikapott a szerb Miomir Kecmanovictól.

Fucsovics pénteken, a közösségi oldalán kifejtette: a vereség után sok negatív kritikát kapott, ezért úgy érezte, hogy mindenképpen reagálnia kell a történtekre.
“Felkészültem Dohára, a szezonra. Jól játszottam, négy meccset nyertem. Tegnapra elfogytam kicsit. Nem fogom a rossz időre, az ellenfél szerencséjére, de nem segített, ez tény. A csúcsformát az Australian Openre szeretném elérni, fizikailag és mentálisan egyaránt. Nem szeretnék megsérülni, tegnap jó sanszom lett volna rá” – írta.
Hozzátette: dolgozik tovább, az ő lelkiismerete tiszta.
“Higgyétek el, hogy nehezebb ez, mint ahogy sokszor látszik” – fogalmazott. Elárulta: este már repülőre ül, és utazik Ausztráliába, ahol hétfőn kezdődik a következő versenye.
Fucsovics selejtezős volt a dohai tornán, két győzelemmel lépett fel a főtáblára. Ott előbb három szettben bravúros győzelmet aratott a nyolcadik helyen kiemelt amerikai Frances Tiafoe felett, majd két játszmában jobbnak bizonyult a szabadkártyás török Cem Ilkelnél.

 

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .