Önkormányzati választás

Miért is nem sok az, ami annak tűnik?

Meg szeretnéd osztani?

Arold Péter Választások Magyarországon

Magyar György ismert ügyvéd blogjában a frissen alakult képviselő testületek maguknak megszavazott fizetésemeléséről ír egy mindenki számára érthető írást, annak jogszerűségéről, hiszen ők, csak a Fidesz által megalkotott törvényrendeletet használják.

Milliós fizetéseket osztanak maguknak a balliberálisok Újbudán – írja az állami pénzekből finanszírozott Origo. De ez nem igaz: a polgármesterek, alpolgármesterek és helyi képviselők díjazása tekinteténen az ellenzék mindenütt a Fidesz törvényei szerint jár el. Ha ez valakinek nem tetszik, forduljon Orbán Viktorhoz vagy a választókhoz.

Milliós fizetéseket osztanak maguknak a balliberálisok Újbudán – írja az állami pénzekből finanszírozott portál. De ezt nem helyben találták ki: a Fidesz a kétharmados többség birtokában 2011-ben módosította az önkormányzati törvényt, amely szerint ma a polgármester járandósága a megyei jogú városok és a fővárosi kerületek esetében megegyezik az államtitkárnak a központi államigazgatási szervekről, valamint a kormány tagjai és az államtitkárok jogállásáról szóló törvényben meghatározott alapilletményéből, illetménykiegészítéséből és vezetői illetménypótlékából álló illetményének összegével. olvasható tovább a szerzőtől.

De ha minden tudni szeretne, látogasson el Magyar György blogjára

Érdekel minket az ön véleménye is

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

három × 2 =

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..