Kerületi hírek, Police, XX. kerület, XXIII. kerület

A rendőrök keresik azt a férfit, aki kirabolta egy éjszakai buszjárat utasát

Az elkövetőről grafika készült. police.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitányság 01200/290/2018. bűnügyi számon nyomozást folytat ismeretlen tettes ellen rablás bűntett miatt.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen férfi 2018. február 17-én 3 óra 30 perc körül Budapest XX. kerületében közlekedő 923-as éjszakai buszon kikapta egy utas kezéből annak mobiltelefonját, majd a buszról leszállt. A sértett a férfi után szaladt és amikor utolérte, megpróbálta visszakérni telefonját, azonban ekkor az elkövető őt megfenyegette és a telefonnal ismeretlen helyre távozott.

A férfi 30 év körüli, körülbelül 180 centiméter magas, átlagos testalkatú, rövid sötét hajú, barna szemű, mindkét karján tetoválás látható. A bűncselekmény elkövetésekor világos farmernadrágot viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a grafikán látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.


Hirdetés

Hozzászólások

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..